Wednesday, June 30, 2010

Forks or Bust: Day 30

Today is the release of Eclipse!!!

I'd love to be seeing it today but we're going this Saturday. I still have one ticket left. It's $7.00. If you want to go with our group (see sidebar), send me an e-mail ASAP.

In honor of the release, here is an Eclipse movie quiz. It's extremely easy. I'm posting some pictures from the movie and you have to answer the question about it.

1. When Bella gets home from a date with Edward,
Charlie decides to talk to her about:


A. Her college plans

B. The birds and the bees

C. Visiting her mom



2. Who is this?

A. Riley

B. Felix

C. Aro



3. How does Leah cause problems with the pack?

A. She's boy crazy and wants to date all of them.

B. She is resentful over the situation with Sam.

C. She wants to be the Alpha.



4. Why does Victoria want to kill Bella?

A. She's in love with Edward and wants him for herself.

B. It's that time of the month and she's just ticked at everyone.

C. Edward killed her mate (James) so she is going to kill Edward's mate (Bella).



5. Who are these people and why are they in the water?

A. They are the Volturi army sent to kill the Cullens.

B. They are a local Forks rock band making a music video.

C. They are Victoria's newborn army.



6. What is Jane's super power?

A. Causing pain with her mind

B. Seeing the future

C. Levitating objects



7. Bella and Edward are engaged in this photo. True or False?

A. True

B. False



8. What happens to Bree?

A. She runs away to Alaska.

B. She joins the Cullen clan.

C. She is killed by the Volturi.



9. Who is Bella hugging?

A. Renee

B. Esme

C. Alice



10. What are those bumps on Bella's arm?

A. Poison Oak

B. Warts

C. Vampire bite



Leave your answers in the comments section of this post by midnight July 1 and you will be entered to win June 30 's Daily Prize. (Everyone who tries gets an entry.)

Leave an answer in the comments section any time before July 3, 2010 and you earn 1 point toward the Grand Prize.


10 comments:

Suan said...

1. A ??
2. A
3. B
4. C
5. C
6. A
7.A ??
8. C
9. A
10.C

Anonymous said...

1.b 2.a 3.b 4.c 5.c 6.a 7.a? 8.c 9.a 10.c. morgan.

Taffy said...

A
A
B
C
C
A
B
C
A
C

*yadkny* said...

1. B
2. A
3. B
4. C
5. C
6. A
7. A
8. C
9. A
10. C

brendajean said...

1 none of the above
2 a
3 b
4 c
5 a
6 a
7 a
8 c
9 a
10c

I just returned from the movie (WOW) and when Charlie and Bella are on the couch they talk about;
being punctual
Edward brown nosing
why she is being punished
how she should use this time for distance from Edward and to spend time with other friends such as Jacob- hint hint.

They discuss birds and bees later at sink, and visiting mom at the police station, but I'm pretty sure that's it....

I'll have to see it again tomorrow just to make sure:)

Dina said...

1)none
2)A
3)B
4)C
5)C
6)A
7)A
8)C
9)A
10)C

brenda jean you're right #1, it was none the them,trick ? perhaps, lol, also loved it, just got home also, now want BD, so looking forward to it. :)

Anonymous said...

1- none of the above!
2-a
3-b
4-c
5-c
6-a
7-a
8-c
9-a
10-c
Kandis

Anonymous said...

well question #1 would be none of the above if it is that seen if it is another one then its b
kandis

ferretvamp14 said...

1. B- Chapter 2
2. A
3. B
4. C
5. C
6. A
7. A
8. C
9. A
10. C

Dina said...

I was thinking the same, this scene in the movie is none,but otherwise B. you are all so smart. :)